новини шоубізнес діти знаменитостей

Наталка Денисенко розповіла про серйозний недуг 5-річного сина: " В крові — бактеріальна інфекція"

Сейчас читают: 267
hochu.ua

У 5-річного сина Наталки Денисенко та Андрія Фединчика почалися серйозні проблеми зі здоров'ям. Маленький Андрійко вимушений наразі приймати серйозні ліки, зокрема антибіотики, аби вилікувати одразу три захворювання.

Подробиці — на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Наталка Денисенко розповіла, що нещодавно стан здоров'я її сина почав сильно погіршуватися.

Зірка "Кріпосної", чоловік-актор якої служить у ЗСУ, була змушена звернутися про допомогу до лікарів. Тоді й стало відомо, що у 5-річного Андрійки бактеріальна інфекція у крові, а також він захворів на отит і гнійний кон'юктивіт.

За словами акторки, такі хвороби зараз дуже поширені серед дітей, тому її сину вперше прописали антибіотики. Читати також "Це щастя, нарешті разом": Наталка Денисенко зачепила кадри з чоловіком-військовим Андрієм Федінчиком Це рецепт на антибіотик, вперше за 5,5 років доведеться приймати синочку такі ліки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA