Наталія Могилевська материнство діти Родина війна в Україні успішна жінка всиновлення Наталія Могилевська

Наталія Могилевська удочерила двох дівчаток

Сейчас читают: 749
womo.ua

У новорічну ніч відома українська співачка Наталія Могилевська несподівано розповіла про те, як стала мамою для двох дівчат.

В інтерв’ю для ЖВЛ вона зізналася, що це сталося ще на початку війни у 2022 році. Із своїм коханим на ім’я Валентин навесні позаминулого року Наталія Могилевська багато їздила до шпиталів і дитячих будинків, відвідувала переселенців.

І саме тоді пара разом прийняла це важливе рішення. Читайте також: Від щасливого шлюбу до «Родини року» Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya Саме тому Наталія не хотіла нікому розповідати про зміни в особистому житті, аби дівчата росли у спокої.

Та й у майбутньому вона не планує афішувати життя родини. Могилевська додала, що зараз її старшій доньці уже 12 років, а молодшій – 3,5. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Наталія Могилевська удочерила двох дівчаток appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA