вагітність новини шоубізнес діти знаменитостей

Наталія Островська розсекретила стать майбутньої дитини на яскравому гендер-паті (ВІДЕО)

Сейчас читают: 837
hochu.ua

Ведуча ТСН та журналістка Наталя Островська розсекретила, хто у них з чоловіком скоро народиться — хлопчик чи дівчинка. Разом з чоловіком зірка телебачення влаштувала гендер-паті, аби дізнатися стать їх первістка у колі найрідніших.

Як все пройшло і хто ж народиться у телеведучої — деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Наталя Островська поділилася яскравим відео з гендер-паті, на якому видно, як друзі Наталі та її чоловіка Богдана запустили кольоровий дим… Рожевий!

У пари народиться дівчинка! Читати також Снайперка Євгенія Емеральд розсекретила незвичайне ім'я доньки: як звати її "Бандерятко" Як зізналася телеведуча, її чоловік відразу був впевнений, що у них народиться донечка.

А от сама Наталя перший час думала про хлопчика. З усім тим в якийсь час і вона почала розуміти, що вагітна дівчинкою, а на такі думки її наштовхнув сон.Мій чоловік одразу, як дізнався про вагітність, сказав, що буде дівчинка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA