місто Донецьк місто Херсон місто Сімферополь День Незалежності місто Донецьк місто Херсон місто Сімферополь

UNITED24 організував наймасштабнішу віртуальну ходу до Дня Незалежності

Сейчас читают: 760
womo.ua

Український стартап Reface та фандрейзингова платформа UNITED24 організували віртуальну Ходу Незалежності, до якої може долучитися кожен із будь-якої точки світу.

Для участі потрібно створити персоналізоване відео на тлі українських міст за внесок від 24 доларів. Про це повідомляє ММR. «Цей проєкт — можливість об’єднатися мільйонам українців, які були змушені тікати від війни, що розв’язала росія.

Можливість пройтися вулицями тимчасово окупованих міст — нашим Херсоном, Сімферополем, Донецьком. Це також можливість для людей з усього світу висловити підтримку Україні.

Пожертвувати символічну суму 24 долари, пройтися віртуальною ходою і показати, що ми не самі у цій боротьбі. На зібрані від Ходи Незалежності кошти Міністерство охорони здоров’я придбає дуже потрібні зараз автівки швидкої допомоги для порятунку життів невинних людей», — каже координаторка UNITED24 Ярослава Гресь.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA