Нео

Насильство та невиконання обов’язків: у Чернігівському суді слухали справу найстаршої матері України

Сейчас читают: 479
womo.ua

У Новозаводському районному суді міста Чернігова слухали справу за протоколами про невиконання обов’язків щодо виховання дітей та вчинення психологічного насильства найстаршою матір’ю України Валентиною Підвербною.

Про це повідомила речниця Нацполіції в області Наталії Слабеняк. За її словами, представники ювенальної поліції у листопаді минулого року склали ці два адміністративні протоколи на Валентину Підвербну, при цьому присутніми були працівники соціальної служби та служби у справах дітей.

Слухання провели у закритому режимі, оскільки справа стосується неповнолітньої дитини. Сама Валентина Підвербна погодилася бути присутньою лише за умови, що журналісти покинуть залу засідань.

Її адвокатка Тетяна Чікова від коментарів відмовилася. Надати пояснення щодо справи не погодилися й у службі у справах дітей, посилаючись на конфіденційність такої інформації.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
У Росії вигадали черговий пропагандистський фейк про ЗСУ » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
ЗСУ завдали удару по VIP-шпиталю ''кадирівців'' » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У ЗСУ пояснили, як вона відбувається мобілізація за територіальним принципом » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA