Нарощування вій: все, що потрібно знати про процедуру

Сейчас читают: 410
hochu.ua

Нарощування вій – процедура, яка користується популярністю вже багато років. За цей час лашмейкер відмовилися від щільних, схожих на щітку, волосків і тепер пропонують клієнткам аніме-ефект, лисичку та інші види вій.

Редакція Хочу вирішила дізнатися про процедуру нарощування і ділитися цією інформацією з читачами.Видання Нarpers Вazaar поставило це питання Клементині Річардсон, знаменитій експертці з вій, і Сарі Едвард Уейн, візажистці та спеціалістці з нарощування вій.

Читати також Як правильно фарбувати вії: цікавий лайфхак від візажистки Нарощування вій - це напівперманентні синтетичні, штучні норкові або шовкові волокна, які пасмо за пасмом накладаються на ваші натуральні вії,- пояснює Річардсон.На відміну від накладних вій, коли смужка або окремі вії наклеюються на шкіру, нарощені вії кріпляться безпосередньо до вії.

В результаті вії стають пишнішими, густішими, довшими.За словами Уейн, існують різні стилі вій, щоб досягти різної довжини, вигину та загального виду вій.Нарощування вій буває різної довжини, типу вигину, діаметра та текстури.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA