Україна бізнес кар'єра розвиток натхнення Україна

L’Oréal Startup Hub: як податись на програму для українських стартапів

Сейчас читают: 822
womo.ua

Провідна Beauty Tech компанія L’Oréal Україна запрошує підприємців до участі у програмі підтримки українських стартапів L’Oréal Startup Hub.

Мета програми – підтримати зростання та розвиток українських стартапів. А ще – створити платформу для взаємодії фаундерів із менторами та представниками бізнесу й надати доступ до інноваційних технологій та потенційних інвесторів.

Протягом двох місяців стартапи матимуть змогу представити власні технологічні рішення. Переглянути підходи та майбутні цілі, отримати настанови та рекомендації від менторів програми  А головне — співпрацювати з міжнародною компанією у сфері Beauty tech — L’Oréal. Які стартапи шукають? L’Oréal Startup Hub запрошує до програми стартаперів, які розробляють інноваційні рішення для покращення досвіду краси та сприяють розвитку більш стійкого майбутнього.

Поєднуючи новаторські ідеї, технологічні можливості та досвід провідних спеціалістів у сфері beauty tech, учасники програми зможуть досягти стабільного розвитку власної справи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA