Нео

Національна опера відновлює роботу

Сейчас читают: 489
vogue.ua

Після тривалої паузи Національна опера України відновлює свою роботу. Наразі театр працюватиме за скороченим гарфіком: вистави будуть лише «денні» (початок о 14:00) та виключно у вихідні дні (субота та неділя), а кількість глядачів в залі буде дуже обмежена (лише 300 осіб).

Але для всіх, хто скучив за мистецтвом, це прекрасні новини. Театр почне роботу 21 травня однією з найпопулярніших вистав у своєму реперутарі – «Севільським цирульник» Россіні.

Комічна опера Джоаккіно Россіні (1792-1868) належить до найвідоміших в своєму жанрі і ось уже понад двісті років залишається не тільки в діючому репертуарі світового оперного мистецтва, а й користується незмінною прихильністю слухачів.

В головних ролях: Ігор Євдокименко (Фігаро, цирульник), Ольга Фомічова (Розіна, вихованка лікаря Бартоло), Дмитро Іванченко (Граф Альмавіва), Андрій Маслаков (Лікар Бартоло).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA