Нео Незламні забіг

Поки ми сидимо у безпеці, наші герої везуть посилки та гуманітарку під обстрілами: Інна Поперешнюк про роботу «Нової пошти» та майбутній забіг Перемоги

Сейчас читают: 397
womo.ua

Інна Поперешнюк — співзасновниця компанії «Нова пошта», співвласниця ресторану «100 років тому вперед» та «Інші», бренд-амбасадор New Run та засновниця проєкту для дітей-сиріт «Команда чарівників».

Вона живе у Полтаві і нікуди не виїжджала від початку війни. Бути поруч зі своїми людьми, дбати про працівників і свої мрії, підтримувати український бізнес — це і є патріотизм, вважає наша героїня.

Проект «Незламні», який  WOMO реалізує за підтримки Франко-української торгово-промислової палати, доповнюється ще однією історією про витривалість та креативність.

Інна Поперешнюк розповідає, як швидке реагування на виклики війни зберігає важливий сервіс для українців. Швидкі рішення 24 лютого мене розбудила донька, вона телефонувала мені у Полтаву з Києва: «Мамо, тут вибухи, почалась війна!» Я заспокоїла її: «Та не може бути, це точно якісь навчання!» У мене на той період були зовсім інші клопоти — рідні хворіли на COVID-19.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA