Україна Україна

Як у FAVBET адаптували роботу під воєнні реалії та вдосконалюють продукт

Сейчас читают: 440
womo.ua

З перших днів повномасштабної воєнної агресії бізнеси опинились перед новою задачею: швидко реорганізувати робочі простори та адаптувати бізнес-процеси.

Хтось будує для цього нові офіси, хтось виводить бізнес за межі країни, хтось перевозить команду на Захід. Міжнародна Entertainment-компанія FAVBET приділяє увагу насамперед прозорим ринкам і підтримує найвищі стандарти обслуговування, відповідальної гри та чесних відносин.

Щоб забезпечити безпечним місцем для роботи співробітників з регіонів, де ведуться активні воєнні дії, частина співробітників мала змогу переїхати в офіси Румунії та Хорватії.

Бізнес компанії у цих країнах відповідає вимогам європейського законодавства та функціонує з 2016 року. В Румунії продовжені ліцензії на онлайн-казино і ставки на спорт, а також розроблені офіційні додатки на iOS та Android. Головною метою FAVBET залишається постійний розвиток і примноження можливостей та послуг, які можна запропонувати користувачам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA