Христина Соловій Сергій Жадан співачка новини шоубізнес Христина Соловій Сергій Жадан

Все-таки разом?: Христина Соловій і Сергій Жадан зробили важливу заяву (ВІДЕО)

Сейчас читают: 936
hochu.ua

Схоже, в українському шоу-бізнесі на одну щасливу пару побільшає. Українська співачка Христина Соловій та музикант Сергій Жадан з'явилися на спільному відео та знову спровокували чутки про службовий роман.

Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Ще у грудні минулого року артисти зіграли коханих у кліпі Крістіни Соловій на пісню "Юність". У кадрі Сергій та Христина пристрасно цілувалися та обіймалися, проте тоді ніхто й подумати не міг, що між ними може бути роман.

Читати також Добровольцям, медикам і волонтерам: "Бумбокс" і Жадан презентували зворушливий трек "Правда" (ВІДЕО) У травні з'явилася інформація, що парочка була спіймана під час спільної прогулянки парком, пізніше співачка супроводжувала автора на презентації його нової збірки поезії.

Шанувальники точно впевнені, що між ними більше, ніж просто дружні стосунки.Сьогодні Крістіна та Сергій анонсували благодійний концерт, який відбудеться у місті Дрогобич (Львівська область).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA