співачка шоубізнес

"Часто проводять час разом": стало відомо, з ким зараз зустрічається Шакіра (ФОТО)

Сейчас читают: 563
hochu.ua

Схоже, колумбійська співачка Шакіра знайшла своє кохання після важкого розлучення  з футболістом Жераром Піке. В ЗМІ із завидною регулярністю ходили чутки про роман артистки з 38-річним британським автогонщиком Льюїсом Гамільтоном.

Видання People зазначає, що парочка все більше часу проводить разом. Невже Шакіра готова піти під вінець – деталі в матеріалі HOCHU.ua!Шакіра цього року з дітьми з Іспанії переїхала до Америки, знаменитість вирішила розпочати нове життя в новій країні.

Вона зосередилась на кар’єрі та вихованні двох синів – Мілана і Саши. Однак з’явилися чутки, що колумбійська співачка зустрічається з пілотом Формули-1 Льюїсом Гамільтоном.

Читати також Після скандального розлучення Шакіра закрутила роман із Томом Крузом — ЗМІ Вони проводять час разом,— зазначив інсайдер.Нещодавно Шакіра та Льюїс були помічені разом у Барселоні під час відвідування Гран-прі Іспанії F1 із групою друзів.Зазначимо, що співачка Шакіра і футболіст Жерар Піке познайомилися в 2011 році, вони стали батьками двох синів, проте вирішили не узаконювати свої стосунки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA