кіт домашні улюбленці коти та кішки догляд за котами домашній улюбленець

Наче біс вселився: 5 причин, з яких ваша кішка гасає по дому як навіжена

Сейчас читают: 987
hochu.ua

Траплялося, що тварина, яка до цього поводилася досить тихо, зненацька рветься кудись назовні? Звісно, така поведінка улюбленця викликає у господаря стривоженість та підозріливість.

Але зазвичай все пояснюється досить просто. Читати також Як навчити кішку гарних манер - без застосування сили і примусу Як і в будь-якій живій істоті в кішці накопичується енергія, яку згодом потрібно кудись виплеснути.

А враховуючи, що поки ви на роботі, тварина більшість часу проводить лежачи, спостерігаючи за навколишнім світом, вся її активність припадає саме на період вашого повернення додому.Іноді провокаторами такої дивакуватої енергійної поведінки можуть стати інші коти.

Річ у тому, що кішки вважають ваш дім та все навколо своєю територією. Тому, якщо десь поруч з'являється інша тварина, це розцінюється вашою як порушення приватної власності.Фото: pexels.com Миші нерідко пробираються у людські помешкання - будь то квартира чи приватний будинок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA