трейлер фільми Європа документальна стрічка режисерки

На європейському телеканалі покажуть фільм «Це побачення» української режисерки Надії Парфан: трейлер

Сейчас читают: 362
womo.ua

Європейський телеканал ARTE придбав права на показ короткометражного фільму «Це побачення» української режисерки Надії Парфан.

Стрічка отримала спеціальну відзнаку 73-го Берлінського кінофестивалю. Зазначається, що стрічка «Це побачення» без слів, отже буде зрозумілою глядачам у кожній країні без дубляжу і без субтитрів.

Головний герой (чи героїня) сідає за кермо мотоцикла і мчить нічним Києвом у перші місяці великої війни. У кінці — тест на уважність. Читайте також: Як мотивувати себе?

ТОП-10 надихаючих фільмів, які варто подивитися всією сім’єю: трейлери «Це побачення» — дебютний ігровий фільм Надії Парфан, знятий одним кадром, і другий фільм із циклу Takflix Original, власного виробництва онлайн-кінотеатру Takflix. Читайте також: Що подивитися перед відпусткою: ТОП-6 кращих романтичних комедій про курортний роман Стрічка також номінована на українську національну кінопремію «Золота Дзиґа» у категорії «Найкращий короткометражний ігровий фільм» (ім.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA