війна росії з україною

«Для мене важливо у колекції транслювати меседж війни» — Катерина Возіанова про casual-лінійку у стилі мілітарі та рекламну кампанію з Масі Наємом

Сейчас читают: 966
womo.ua

13 років власниця ательє з пошиття костюмів Indposhiv Bespoke House Катерина Возіанова пропагувала серед чоловіків носіння костюмів bespoke, пошитих на замовлення для конкретного клієнта.

І їй це вдалося. Попри коронавірус, вона запустила жіночу лінійку та відкрила ательє у Лондоні. З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну вона зовсім не збиралася лишати всі здобутки та виїжджати з країни.

У квітні Катерина повернулася до Києва, відкрила ателье і навіть запустила цех з пошиття літньої колекції, а навесні вразила всіх мілітарі-колекцією з героєм нашого часу Масі Наємом.

Звідки у неї було стільки мотивації тоді, коли ми ще не мали значних успіхів на фронті, як перебудувала бізнес, як змінилася сама та про фешн-зйомку з Масі Наємом без бюджету, Катерина розповіла в інтерв’ю. Ви презентували нову «мілітарі» лінійку чоловічих майже в новую ескалацію війни енергетично.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA