Україна Росія Україна Росія

Лєда Космачевська: «Україна має любить всіх своїх громадян, не розділяючи за сексуальною орієнтацією»

Сейчас читают: 430
womo.ua

Комунікаційниця Лєда Космачевська підірвала медіа-простір України повідомленням, що вийде заміж за військового-гея. Мета жінки  — свідомо стати посередницею для реалізації прав фактичного партнера, з яким оборонець держави разом 15 років, бо закон України наділяє низкою прав лише родичів.

Для WoMo Лєда поглибила свою позицію. Мій друг-гей, про чию сексуальну орієнтацію я була обізнана від початку нашого знайомства, попросив по допомогу.

А саме – укласти шлюб. Над цією пропозицією я розмірковувала менше години. Після того, як я її прийняла, минула доба. За цей час я повідомила у своєму пості, що стану дружиною військового, який добровільно погодився захищати Україну і робить це від початку повномасштабного вторгнення.

Хоча до початку війни я ніколи б не подумала, що ця людина візьме до рук зброї – настільки він був миролюбним. Але нахабні орки змінили його позицію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA