Соцсети Мода Шоу-бизнес

ТЕТ запустив бот: отримайте коментар образу від Леоніда Мартинчика, Олексія Дурнєва та інших!

Сейчас читают: 861
hochu.ua

Уже 16 серпня о 17:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться прем'єра реаліті-шоу "Богиня шопінгу. Битва блондинок". До прем'єри команда телеканалу спільно з усією командою коментаторів реаліті запустили бот в додатку Telegram.

Усі подробиці вже у нашому матеріалі!Відтепер кожен бажаючий може відчути себе справжньою богинею і почути реакцію на свій образ від фешн-експерта Леоніда Мартинчика, стиліста Івана Супруна, а також від гумористів і коментаторів: Олега Шевчука, Олексія Дурнєва, Насті Дєрскої, Валерії Мандзюк і Жені Таллера.Щоб почути критику або похвалу в гумористичній формі, потрібно просто відправити фото в переписку.Кожен експерт і його крилаті вислови унікальні, тому не варто себе обмежувати у відправці великої кількості фото.Бот доступний Першим коментарем в історії бота був фірмовий вигук Олексія Дурнєва "Чтоооооооо", ще більше коментарів для користувачів і телеглядачів просто зараз збирайте в боті від ТЕТ.А вже 16 серпня о 17:00 зустрічайте прем'єру реаліті-шоу "Богиня шопінгу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA