робота кар'єра натхнення успішна жінка вибір редакції

Секс — це гра двох дорослих людей: інтерв’ю з Оленою Соловйовою

Сейчас читают: 213
womo.ua

Відкривши Love-готель Cherry Twins, Олена Соловйова здійснила свою мрію та створила справжню Нарнію для дорослих. Тепер вона здійснює мрії інших людей, а подекуди допомогає налагодити подружні стосунки.

У ексклюзивному інтерв’ю WoMo Олена розповідає про обшуки у готелі, що секс це не лише фізична, а й психологічна сторона життя, чому освіта у сфері інтимних стосунків необхідна та чи має секс ментальність.  Коли ви вирішили відкрити Cherry Twins, чи довелось досліджувати еротичні бажання українців? Секс є не лише продовженням нашої психіки, але і віддзеркаленням нашого життя.

І, коли я створювала готель, то вивчала досвід таких форматів за кордоном. Без допомоги фахівців, аби краще розумітися на сексуальних уподобаннях українців, тут не обійтись.

І ми співпрацювали з сексологами, бо секс має ментальність. Адже практика довела:  те, що має попит в Японії, не припадає клієнтам в Німеччині.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA