Украина Книга НОВОСТИ РЕЙТИНГ Amazon Украина

На реальних подіях: ТОП-7 важливих документальних фільмів

Сейчас читают: 265
womo.ua

Євгенія Крігсхайм — продюсерка, директорка фестивалю документального кіно Kharkiv MeetDocs Eastern Ukrainian Film Festival, Я знаю, що любов до неігрового жанру починає рости поступово.

І я вірю в те, що кожний може виховати її в собі, даючи собі шанс почати зі стрічок, які викликають багато різних емоцій і які виявляться не менш гостросюжетними, аніж ігрові.

Різниця тільки в тому, що в одних розгортається правдива історія, а в інших її грають актори. Мені, як програмерці позаконкурсного огляду нашого фестивалю Kharkiv MeetDocs EUFF, протягом року доводиться дивитися незлічену кількість документального кіно.

Але у пам’яті завжди залишаються найяскравіші моменти, які виникають при перегляді тієї чи іншої стрічки. Якщо мене розбудити посеред ночі і запитати, що я можу порекомендувати тут і зараз, мені на думку одразу спадуть стрічки, про які йдеться нижче.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA