На Каннський Чилі Каннский кинофестиваль Бачення метелика На Каннський Чилі

На Каннському кінофестивалі покажуть два українські фільми

Сейчас читают: 851
womo.ua

На 75-му Каннському кінофестивалі у програмах «Особливий погляд» та «Двотижневик режисерів» покажуть два українські фільми. У програмі «Особливий погляд» покажуть український фільм «Бачення метелика» Максима Наконечного, а у програмі «Двотижневик режисерів» фільм «Памфір» Дмитра Сухолиткого-Собчука.

Фільм «Бачення метелика» — про українську аеророзвідницю, яка повертається додому після полону. Вдома вона дізнається, що завагітніла після того, як у полоні її зґвалтував наглядач.

Описують картину як «жорстку та сюрреалістичну історію про жінку-воїна, яка не бажає бути жертвою». За синопсисом, після звільнення з ворожого полону аеророзвідниця Ліля намагається повернутися до мирного життя в Україні.

Кадр з фільму «Бачення метелика» Фільм «Памфір» — про історію родини, яка живе у прикордонному західному регіоні України, і про важкі вибори, які іноді доведеться робити заради родини. «Памфір» створюється у копродукції України, Франції, Польщі та Чилі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA