Азербайджан Молдавия місто Київ місто Тбілісі церемония награждения Азербайджан Молдавия місто Київ місто Тбілісі

ADAMI Media Prize 2020: міжнародна премія проведе церемонію нагородження за культурне різноманіття в Східній Європі

Сейчас читают: 825
hochu.ua

17 грудня відбудеться церемонія нагородження переможців 2020 року премії ADAMI Media Prize за культурне різноманіття в Східній Європі.

Детальніше — вже в нашому матеріалі.Цьогорічна церемонія транслюватиметься одночасно в Грузії, Молдові та Україні у співпраці з партнерами ADAMI — Громадським мовником Грузії (GPB), Teleradio Moldova (TRM) та телеканалом Espreso, Київ.Подія відбудеться в прямому ефірі та розпочнеться о: 19:00 (Тбілісі), 17:00 (Кишинів) та 19:00 (Азербайджан) на APA TV.

Транслюватися подія буде в прямому ефірі для глядачів з усього світу на веб-сайті ADAMI, а також на каналі YouTube ADAMI Media Prize о 20.00 CET (19:00, Київ).Окрім того, трансляція буде проводитись повторно, щоб усі зацікавлені особи могли долучитись до відзначення внеску в розвиток культурного різноманіття на території Східної Європи.

Незважаючи на обмеження внаслідок пандемії COVID-19, нагородження ADAMI в цьому році обіцяє бути захоплюючими та цікавими. Почесним гостем церемонії нагородження стане

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA