Україна місто Маріуполь місто Мариуполь пологи Мариуполь Україна місто Маріуполь місто Мариуполь

Консультувалася у чат-боті з лікарем: у підвалі Маріуполя дівчина прийняла складні пологи

Сейчас читают: 857
womo.ua

У підвалі Маріуполя Віка прийняла пологи у жінки, з якою втекла від обстрілів. Для цього дівчина звернулася до чат-бота медичних онлайн-консультацій «Пошук лікаря», де їй відповів співробітник столичного інституту педіатрії акушерства та гінекології Микола Дідик.

Про це пише Україна молода. Обстріли не дозволяли вийти жінкам на вулицю, а малюк вирішив  прийти у цей світ завчасно. Лікар написав у Telegram, щоб дівчина порахувала вагітній пульс і частоту дихання, а також частоту поштовхів плоду за хвилину.

Дівчина погодилася, проте сказала, що сусідка неохоче йде на контакт. Мовляв, налякана й почувається зле. Зрозумівши, що пологи близько, лікар попросив знайти щось подібне до пелюшки і детально розповів, як упоратися з пуповиною.

Оскільки, медичних інструментів не було, то лікар порадив перерізати пуповину склом, якщо немає ножа або ножиць, а перев’язати шнурком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA