місто Маріуполь місто Mariupol Нео місто Маріуполь місто Mariupol

Підтримайте цю петицію, щоб допомогти українським захисникам на «Азовсталі»

Сейчас читают: 756
cosmo.com.ua

У мережі шириться петиція Save Mariupol із закликом до Організації Об`єднаних Націй та лідерів країн усього світу врятувати українських військових та цивільних із заводу «Азовсталь» в заблокованому Маріуполі, застосувавши процедуру екстракції. «Ми закликаємо ООН, генерального секретаря ООН та регіональних лідерів у всьому світі розпочати негайну процедуру extraction для евакуації мирних жителів, усіх поранених, загиблих та живих українських військовослужбовців із заблокованого Маріуполя», — йдеться у тексті петиції.

Документ також закликає відновити засідання Генасамблеї ООН щодо гуманітарної ситуації в Маріуполі та прийняти резолюцію, що зобов`яже рф, країну-агресора, забезпечити евакуацію усіх осіб із «Азовсталі» на підконтрольну українському уряду територію або на територію іншої безпечної країни.

Якщо ця петиція, яку підготували юристи спільно з МЗС України, набере достатню кількість підписів (хоча б мільйон), МЗС зможе нею апелювати під час перемовин з представниками ООН.

Станом на ранок 9 травня петиція зібрала вже більше 800 тисяч підписів. Підтримати петицію можна за посиланням. У процесі підписання не забудьте підтвердити свій голос на електронній пошті, інакше його не зарахують.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA