місто Маріуполь психолог насильство згвалтування місто Маріуполь

Історії сексуального насильства в окупації очами психологів та жертв

Сейчас читают: 868
womo.ua

Лише з 1 по 14 квітня на безкоштовну лінію психологічної підтримки для жертв сексуального насильства надійшло понад 400 дзвінків щодо зґвалтувань українських дітей та жінок з боку російських окупантів.

При цьому дзвінки продовжуються, а серед тих, хто звернувся, досі немає жодної людини, яка захотіла дати свідчення слідчим органам, і багато жертв сексуального насильства не пам’ятають усього, що із ними відбувалося.

Ми зібрали свідчення постраждалих, з якими працюють психологи та думки психологів щодо того, чому російські окупанти вчиняють такі звірства. «Дівчата хочуть стерти свою шкіру» Клінічна психологиня Катерина Галянт медичної мережі «Добробут» працює з трьома українками, яких згвалтували російські окупанти.

Вона розповіла в інтерв’ю Ліга.нет, що перші запити щодо психологічного насилля і натяки на домагання почали з’являтися, коли відбулася часткова окупація Маріуполя і ближніх територій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA