Емірати люди карантин Нео Емірати

Моралізаторство ЗМІ. Подвійна система цінностей

Сейчас читают: 191
psy-practice.com

Весною минулого року різні ЗМІ в Україні активно розповсюджували новину про затриману в ОАЕ за порушення місцевих законів моралі групу молодих дівчат з України.

Дівчата, серед яких були і громадяни інших держав, приймали участь в оголеній фотосесії для якогось журналу. Повідомлялось, що за місцевими законами робити подібні фотосесії заборонено і дівчатам загрожує великий штраф чи навіть реальний тюремний термін.

Першочергова новина, яку я побачив у соцмережах звучала так «У Дубаї затримали 11 голих українок. Як їх можуть покарати?» Як вам заголовок?⠀Справа в тому, що апеляція до теми сексуальності-це універсальний спосіб привернути людську увагу.

У багатьох людей одна згадка слова «секс» викликає підвищену активність вегетативної системи у вигляді пітливості та почервоніння обличчя, а іноді супроводжується відчуттям сором’язливості.⠀У свій час Зігмунд Фрейд на основі теорії лібідо (енергії життя або сексуальної енергії) розпочав справжню революцію у сфері психології та суспільної моралі, вбачаючи в ній початок всього завдяки чому і заради чого живе людина.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA