люди страхи Нео

MONATIK випустив зворушливий мініальбом “ART Оборона”, присвячений війні

Сейчас читают: 113
vogue.ua

MONATIK випустив перший альбом з початком повномасштабного вторгнення. “ART Оборона” – це рефлексія на війну, особиста та дуже лірична.

В мініальбом увійшло 9 треків, його відкриває лірична поезія "І навіть якщо в мене залишився тільки день", слова якої торкають глибоко в сердце кожного українця. "Йди геть!

Поглянь, що в мене ти забрала: ти розвалила міста в мені, мости в мені, людей в мені вбила!". . Також в альбом увійшов справжній екслюзив – вірш "Так і буде", який Дмитро Монатік записав разом зі своїми синами, Данилом і Платоном. "Це моя war story.

Моя особиста музична історія війни, яка, на жаль, досі триває. Принаймні ті думки, які на сьогодні вдалося перетворити у вірші і музику, в команді з неймовірним саунд продюсером RMNK", – каже артист. "Історія війни в кожного своя, але дуже схожа, тяжка і страшна, проте з вірою у майбутнє", – розповідає MONATIK. – "З вірою в нашу перемогу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA