новини шоубізнес Віктор Павлік Катерина Репяхова

"Думала, що нашій історії кінець". Дружина Павліка зізналася, що їхня пара розпадалась

Сейчас читают: 942
hochu.ua

Молода обраниця знаменитого українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова заявила, що колись розходилася зі своїм коханим.

Подробиці - в нашому матеріалі.Катя доволі часто спілкується із своїми шанувальниками через інста - сторіс. Там вона розповідає про своє особисте життя та родину.

Цього разу Реп'яхова зізналася, що у свій час припиняла стосунки з артистом. Читати також "Мене залякали, а у виписці написано тільки одне": Катя Репяхова розповіла про свій невдалий похід до лікарів Цікаво, що підписники просто запитали у неї про улюблені місця в Черкасах.

Реп'яхова ж заявила, що це місто для неї не дуже хороше, адже з ним пов'язані неприємні спогади. Зокрема, коли відома блогерка була там на концерті Тіни Кароль, то на фоні почутих пісень про кохання піймала себе на думці, що більше ніколи не буде з Віктором Павліком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA