Володимир Остапчук новини шоубізнес Володимир Остапчук

Могла вже народити: стало відомо, коли почався роман Остапчука та Полтавської

Сейчас читают: 117
hochu.ua

22-річна журналістка Катерина Полтавська зізналася, коли почалися її стосунки з телеведучим Володимиром Остапчуком. Третя дружина українського шоумена розсекретила, як довго триває їхній роман, адже чимало користувачів Мережі досі думають, що молода блогерка увела Остапчука у Христини Горняк.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!В Instagram Катерина Полтавська часто відповідає на запитання підписників, зокрема й про особисте життя.

Наприклад, юна блогерка розповідала, що Володимир Остапчук став її першим чоловіком, проте весь цей час журналістка приховувала, як давно тривають їхні стосунки.

Але, нещодавно Катерина все ж розповіла, що роман із шоуменом у неї почався 9 місяців тому. Читати також Любов минула: Христина Горняк чесно відповіла, чи підтримав її Остапчук у боротьбі з важкою хворобою Варто зазначити, що саме 9 місяців тому, у жовтні 2022 року, з'явилися чутки, що Володимир Остапчук оформив розлучення зі своєю другою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA