Володимир Остапчук новини шоубізнес Христина Горняк Володимир Остапчук

Колишня Остапчука висміяла його "карму" і пригрозила, що може погіршити становище колишнього

Сейчас читают: 763
hochu.ua

Колишня дружина Володимира Остапчука жорстко постібала екса на тлі гучного скандалу через його виступ перед росіянами. Нотаріус Христина Горняк пригадала йому про поділ їхнього спільного будинку, в якому шоумен зібрався жити з новою обраницею, хоча за законом половина будинку все ще належить його ексдружині.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Після резонансної вечірки на острові Міконос за те, що працював на корпоративі, де серед гостей виявилися "три російські морди".

За словами ведучого, сам він не знав, що на дні народження одеситки Юлії Буряк серед запрошених опиняться росіяни. А те, що після цього на нього обрушилася хвиля критики, шоумен виправдав тим, ніби його "лупить карма" за помилки в особистому житті.Я не знаю, за що мене так карма лупить.

Хоча, можливо, досі за особисте життя, але я щодня намагаюся його відпрацювати,— написав шоумен. Читати також "Ніяких російських морд у залі": дружина Остапчука почала виправдовуватись за скандальний корпоратив На таке висловлювання відреагувала ексдружина Остапчука і натякнула, що вона ще не зробила свій внесок у "очорнення" його карми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA