нейл-дизайн Нео манікюр

Зміїний принт, квіти та шоколадні відтінки: 20 ідей модного манікюру на осінь (ФОТО)

Сейчас читают: 562
hochu.ua

Серпень невблаганно добігає кінця, тому саме час задуматися про те, який манікюр зробити восени. Ми вже розповідали про модні речі, без яких ви не зможете обійтися цієї осені, а тепер ділимося ідеями наймоднішого осіннього манікюру.

Фото дивіться у нашому матеріалі на HOCHU.ua!Радимо вам вже зараз шукати ідеї та черпати натхнення для манікюру на осінь. Попереду на нас чекають три затишні та чарівні місяці, яким особливої краси додасть оригінальний дизайн нігтів.

Далі ви знайдете 20 наймодніших ідей для осіннього манікюру 2023! Читати також Нейл-дизайн для модниць, які не знають, що хочуть: рандомний вибір стильного манікюру (ФОТО) Восени стилісти радять звертати увагу на темні та насичені відтінки лаку для нігтів.

Шоколадний, темно-синій, бордовий, смарагдовий — ці кольори будуть модними восени 2023. Якщо ж вам хочеться чогось цікавішого, то можете прикрасити нігті зміїним принтом або мармуровими візерунками.Не варто забувати й про класику — квіткові візерунки на нігтях восени 2023 року будуть актуальними.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA