праздник открытки какой сегодня праздник необычные праздники

Міжнародний день дівчаток: історія та поздоровлення

Сейчас читают: 589
liza.ua

А ти знала, що є не тільки Міжнародний жіночий день, але ще і Міжнародний день дівчаток? Що це за свято, яка його історія та поздоровлення з Днем дівчаток — все в нашій статті.В цій статті:Це свято щорічно відзначається 11 жовтня.

Переносів і залежно від дня тижня в місяці немає, тому можна не гадати про те, коли День дівчаток у 2020 році.Незважаючи на те, що більшості обивателів День дівчаток знайомий як свято, це — пам’ятна і важлива дата в календарі, про яку варто пам’ятати.У 2020 році День дівчаток проходить в рамках теми «Мій голос, наше рівне майбутнє».У цей день варто просувати такі принципи:У цей день ООН рекомендують приєднатися до свята і підтримати його такими діями.

Наприклад — розповісти в Мережі або своїм дітям про надихаючих історій дівчаток-підлітків, які займаються наукою, мистецтвом, активізмом.

Посилити їх лідерство, надихнути інших дівчаток на свої подвиги.Дорогі наші дівчатка, скільки б вам не було років, завжди пам’ятайте, що ви — найкращі, найкрасивіші,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA