Тарас Цимбалюк Alyona Alyona Тіна Кароль Маша Єфросиніна Росія війна новини Леся Нікітюк Тарас Цимбалюк Alyona Alyona Тіна Кароль Маша Єфросиніна Росія

"Міста зникнуть за кілька годин!": зірки емоційно реагують на руйнування дамби Каховської ГЕС

Сейчас читают: 536
hochu.ua

Вночі 6 червня окупанти підірвали греблю Каховського водосховища, яка не підлягає відновленню. Наслідки чергового російського терору можуть бути фатальними, адже падіння рівня води нижче відмітки у 12 метрів означатиме екологічну катастрофу, а за рівня води в 13.2 м.

можливе припинення охолодження реакторів ЗАЕС, що загрожує ядерною катастрофою. Українські інфлюенсери вже відреагували на чергове свавілля окупантів і закликали світове товариство не закривати очі на терористичні атаки з боку росії.Військове керівництво зс рф навмисно створило промислову катастрофу, підірвавши вибухівку, закладену в дамбу Каховської ГЕС.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підкреслив, що знищення греблі Каховської ГЕС — це найбільша техногенна катастрофа в Європі за останнє десятиліття.Росія зруйнувала Каховську дамбу, спричинивши, мабуть, найбільшу технологічну катастрофу в Європі за десятиліття та поставивши під загрозу життя тисяч мирних жителів.

Це жахливий військовий злочин. Єдиний спосіб зупинити Росію, найбільшого терориста 21 століття, це вигнати її з України,— написав міністр.За даними ОВА, близько 16 тисяч людей на правобережжі Херсонщини у критичній зоні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA