лайфхак Смартфон телефон Техніка гаджети

Чи можна заряджати телефон по кілька разів на день? Єдина правильна відповідь

Сейчас читают: 891
hochu.ua

Багато власників мобільних пристроїв вірять, що часта зарядка гаджета може завдати шкоди його акумулятору. Вони вважають, що краще провести одну повну зарядку до 100 відсотків, ніж кілька коротких процесів.

У зв'язку з цим, багато хто не заряджає телефон кілька разів на день. Однак насправді ця поширена думка — звичайний міф. Читати також Чому телефон не варто тримати на тумбочці біля ліжка: чотири головні проблеми, які через це виникають Скільки разів на день можна заряджати телефон?

Ви робите це тільки вночі або за день встигаєте зарядити свій смартфон кілька разів? Вважаєте, що багаторазова зарядка гаджета впродовж дня — це шкідливо?

Тоді поспішаємо вас розчарувати чи, скоріше, порадувати.Заряджання в кілька підходів є навіть корисним для смартфона. Таким чином, акумулятор мобільного пристрою не зазнає значного навантаження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA