Україна місто Житомир місто Львів туризм куди піти куди піти у вихідні подорожі Україна місто Житомир місто Львів

6 міст України для сімейного відпочинку, де ви ще не були — і дуже дарма

Сейчас читают: 940
womo.ua

Говорячи про Україну туристичну, ми в першу чергу думаємо про Карпати з їхніми густими лісами й водоспадами, про Львів з його запахами кави й шоколаду або про Одесу з її вуличками, іронічними анекдотами й солоними бризками моря.

Але в Україні є чимало міст, які можуть скласти гідну конкуренцію найпопулярнішим туристичним маршрутам. І якщо на цих весняних канікулах ви вирішили знайти у своєму щільному робочому графіку кілька днів для сімейної подорожі, то ми підготували вам кілька чудових ідей.

Куди піти в Житомирі: найцікавіші місця Як і багато міст, розташованих надто близько до мегаполісів, Житомир дуже довго страждав від нестачі уваги туристів, але тепер багато що змінюється.

Це, як і раніше, одне з найстаріших міст України — засноване 884 року (кажуть, що дружинником князів Аскольда та Діра — Житомиром), колишнє головне місто Волинської губернії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA