Олексій Резніков Перші Олексій Резніков

Міноборони: перші партії жіночої польової форми вже тестують у кількох бригадах

Сейчас читают: 190
womo.ua

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що перші партії жіночої військової форми та білизни вже надійшли до декількох бригад на тестування.

Про це Міністерство оборони України повідомляє у Телеграмі. За словами міністра, спільно з волонтерами виготовлено два варіанти польової амуніції та спідньої білизни для військовослужбовиць, які вже тестують під час експериментального носіння у військових частинах.

Буде досліджено чинну модель польової форми, шляхом його розукомплектування та надання захисницям кітеля та штанів різної розмірної сітки.  «Після тестування форми та отримання від них зауважень та побажань, екземпляри будуть доопрацьовані виробником.

Після цього будуть внесені зміни до наказу Міноборони «Про затвердження Правил носіння військової форми одягу та знаків розрізнення військовослужбовцями Збройних сил України та ліцеїстами військових ліцеїв», — заявив Резніков.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA