музика прем'єра новини шоубізнес Світлана Лобода пісні

Яка ціна репутації? Світлана Лобода пояснила, про що заспівала в новому синглі SPOGADY

Сейчас читают: 279
hochu.ua

Скандальна співачка Світлана Лобода випустила нову композицію Spogady, на створення якої її надихнула річка Дніпро. Однак у треку артистка заспівала не про спокійну течію чи звивисте русло, а про ціну репутації, яку звикли міряти словами, а не діями.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!І хоча прем'єра кліпу Spogady ще не відбулася, судячи з соцмереж Лободи, вона зняла невеликі відрізки відео в різних місцях, зокрема на пляжі в Запоріжжі або, наприклад, у басейні.

Відомо, що запис пісні та невеликих роликів до неї тривали кілька місяців. Сама співачка пояснює, що цей трек - про "ціну репутації", яку міряють словами, а не діями.…Коли брати назавжди стають плямою в історії.

Коли вчорашні герої раптово розіп'яті натовпом, а почуття та розум стають об'єктами безкінечних маніпуляцій — фраза "серед подій, братів та повій" набуває особливого значення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA