езотерика близнюки Водолій Телець

Ревнувати — це не про них: названо 3 знаки Зодіаку, яким байдуже, з ким гуляє їхня половинка

Сейчас читают: 373
hochu.ua

Вони настільки самовпевнені та емоційно холодні, що не звертають увагу на суперників і продовжують жити своїм життям. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку бояться самотності, а тепер розкажемо, хто із них абсолютно не ревнивий.Цей знак Зодіаку вітряний та зі сторони виглядає не завжди серйозним.

Близнюки знають собі ціну, мають самоповагу і не вважають, що може бути хтось кращим за них. Вони не ревниві: зваживши усі “за” і “проти” вони спокійно зроблять висновки і відійдуть в сторону, якщо вважатимуть це за потрібним.

Читати також Майстри із золотими руками: ці знаки Зодіаку вміють робити все Тельці не ревнують, тому що переконані: їхня половинка вірна і щира.

Навіть якщо всі навколо будуть говорити інше, ці люди, наче в рожевих окулярах, віритимуть у свою правду. Тельця важко переконати у чомусь, якщо він мають власну думку чи відчуття.Водолії настільки багато роблять для стосунків, що вважають себе єдиними і найкращими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA