Україна телеканал Украина ТВ-сериал украинские сериалы Україна

Мелодрама «На твоєму боці» повертається: дата виходу другого сезону

Сейчас читают: 378
liza.ua

Серіал «На твоєму боці» повертається на телеекрани. 31 серпня о 21:00 телеканал «Україна» покаже прем’єрні серії другого сезону нашумілої мелодрами про новий період у житті головних героїв – нейрохірурга Анастасії Стрілецької і її коханого Максима.У першій частині мелодрами «На твоєму боці» талановита нейрохірург Анастасія Стрілецька зустрічає на своєму шляху Максима, племінника і за сумісництвом начальника охорони власника клініки, в якій вона працює.

Максим, який з дитинства тісно пов’язаний із кримінальним світом, полюбить дівчину і захоче змінити свій світ, але опиниться за ґратами.У наступних 24 серіях картини головних героїв чекає багато несподіваних поворотів долі.

За словами продюсера компанії «АРТ Територія» Ігоря Волкова, головна інтрига другого сезону – характер поведінки Максима. Чи зможе він остаточно перейти на «світлу» сторону життя?«У другому сезоні Максим вийде на волю, і тепер у нього почнеться абсолютно інше життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA