Кендалл Дженнер Marc Jacobs Тренд Нео Кендалл Дженнер Marc Jacobs

Майка та сукня-комбінація — модне поєднання цього літа

Сейчас читают: 846
vogue.ua

Кендалл Дженнер з’явилася на вечірці в Лос-Анджелесі в ультракороткій сукні-комбінації з барвистим принтом Marc Jacobs. Вона поєднала обтислу мінісукню з незвичайним взуттям — не босоніжками з ремінцями на підборах і навіть не мюлями, — а з парою шкіряних чорних черевиків Dorateymur з тисненням під шкіру крокодила.

Свій образ топмодель доповнила глянцевою сумкою Acne Studios. Якщо не брати до уваги аксесуар і чоботи, справжній подив викликало те, що Дженнер одягла скромну білу майку Bassike, що визирала з-під легкої та звабливої сукні.

Це рішення демонструє, як стильно, неординарно та цікаво можна носити таку просту базову річ. Біла майка — один з улюблених предметів одягу в гардеробах супермоделей.

Джиджі та Белла Гадід, Емілі Ратаковскі, Кендалл Дженнер та інші не раз поєднували легку білу майку з джинсами або штанами. Цю річ обожнювала й Клаудія Шиффер, Сінді Кроуфорд та Кейт Мосс у 1990-х.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA