Нео свято церковний календар

Календар свят на липень 2023: які церковні дати та професійні свята відзначатимемо

Сейчас читают: 864
hochu.ua

Щомісяця редакція HOCHU.ua публікує календар церковних свят та державних вихідних в Україні. Липень – не виняток. У нашому матеріалі ви знайдете інформацію про церковні та інші святкові дати, які ми відзначатимемо в липні.Відповідаючи на запитання, як ми відпочиватимемо в липні та скільки буде вихідних цього місяця, варто сказати, що у 2023 році, у зв'язку з військовим становищем, чинне законодавство не передбачає офіційних вихідних.

Тому святкуватимемо ми скромно і віритимемо у швидку перемогу!Церковні свята в липні — важливі дні, коли варто вести спокійніший спосіб життя, молитися і не грішити.

Дізнайтеся, які християнські свята на нас чекають цього місяця.У липні 2023 року державних свят не так багато. Натомість на нас чекає чимало професійних дат.

Беріть на замітку, щоб не забути привітати близьких зі їхніми святами.Також раніше ми розповідали про новий календар свят, який затвердила Православна церква України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA