контрацепция

Марна контрацепція: 6 засобів, які не працюють

Сейчас читают: 491
liza.ua

Контрацепція, всупереч помилкам, стосується обох партнерів і в інтересах, як жінки, так і чоловіка. Давай обговоримо найбільш неефективні методи контрацепції.І нагадуємо, що безпечним секс можна вважати, тільки якщо він не призводить до вагітності і не тягне за собою проблем — інфекцій, захворювань, що передаються статевим шляхом.Кращий і найдоступніший спосіб захиститися від небажаної вагітності та інфекцій — презерватив.

Якщо твій хлопець воліє займатися сексом без презерватива, не радимо навіть цілувати його — можливо, на романтичний вечір він приніс разом з букетом квітів ще й значний букет ЗПСШ.Не дозволяй красивим словам або «ай, може, прокотить», зіпсувати тобі життя і здоров’я!А тепер — перейдемо до марним засобів контрацепції.Цей метод влаштований на науці, тому підкуповує.

Згідно з календарним методом, досить займатися сексом тільки в ті дні, коли немає овуляції.Однак ймовірність завагітніти все ще залишається.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA