Топ-5 футболістів, які засвітилися в великому кіно

Сейчас читают: 423
womo.ua

Спорт і мистецтво можуть йти рука об руку — це доводять багато спортсменів, які йдуть в кіно і займаються співом. Медійні особи в спорті, судячи за деякими кінострічок, можуть бути відмінними акторами, що залишають слід в історії кінематографа.

Розповімо про п’ятьох футболістів, котрі отримали цікаві ролі у фільмах. Зінедін Зідан Після інциденту в фіналі чемпіонату світу 2006 року, в якому Зінедін Зідан був видалений внаслідок удару головою в груди захисника італійської команди, екс-капітан триколірних міг би зіграти в блокбастері або в масовці вуличної бійки.

Але, як це не парадоксально, Зінедіну була відведена роль в дитячому фільмі «Астерікс і Обелікс на Олімпійських іграх». У фільмі він зіграв тренера, який навчає головних героїв грати в футбол.

До речі, інцидент на чемпіонаті світу був обіграний в мультсеріалі «Гріфіни», в одному з епізодів тепер уже тренер мадридського «Реала» вдарив головою бабусю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA