Головной убор головная боль мороз

4 небезпеки, які загрожують любителям ходити без шапки

Сейчас читают: 445
liza.ua

Не любиш носити шапку в холод? Повір, ти така не одна! Але у звички ходити в осінньо—зимовий період з непокритою головою є серйозні наслідки.

Врахуй їх і підбери собі нарешті підходящий головний убір!Причини непрязні до шапок у всіх різні – хтось не може підібрати для себе підходящу модель або вважає, що головні убору йому категорично не пасують, хтось боїться зіпсувати укладку, хтось переконаний, що якщо пересуватися містом на машині або перебіжками, то шапка в принципі не потрібна.

А ось небезпеки, які підстерігають любителів ходити без головних уборів в холод, загальні для всіх. І вони досить серйозні. Ти можеш і не здогадуватися про наслідки переохолодження, але рано чи пізно ти з ними стикнешся.До речі, хочеш дізнатися, чи правильно ти доглядаєш за шкірою обличчя восени?

Пройди наш тест и виграй приз!Ходиш без шапки і часто страждаєш від головного болю? Це поширене явище. Характерний головний біль від холоду, який ще називають ice—cream headache, виникає саме від холодових

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA