жінки кіно знаменитості

Марлен Дітріх: справжні жінки не хвилюються

Сейчас читают: 660
womo.ua

Вона зійшла з кіноекранів в образі неперевершеної та недосяжної діви. Приваблива і неприступна, чарівна і відсторонена, іронічна і загадкова – це все про велику Марлен, «спекотну жінку зі сталевим хребтом».

Іконою стилю та жінкою-вамп вона була не лише на сцені чи в кіно. Навіть без світла камер та софітів актриса та співачка не розслаблялася ні на хвилину – світ має бути завжди впевнений у її бездоганності.

Все життя вона ставила цілі та йшла до них напролом. Марлен Дітріх ніколи не вміла бути слабкою. Марлен Дітріх, 1931 рік. Фото: Юджин Роберт Річі Сіра мишка В дитинстві Марлен завжди була непомітною.

У школі захопилася музикою, із задоволенням навчалася грати на фортепіано та скрипці. А найбільшу прихильність відчувала до викладачки французької, мадмуазель Бреган, якій потім все життя завдячувала своєю безмірною любов’ю до Франції. Читайте також: Ті, що змінюють світ: п’ять перших жінок у політиці Школа її не цікавила.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA