Укрзализниця Эвакуация Азовсталь війна Росії проти України війна в Україні

Мама «азовця» Ірина Юрченко стала героїнею коміксу

Сейчас читают: 958
womo.ua

Мама захисника «Азовсталі» провідниця Ірина Юрченко стала героїнею мальопису «Своя війна». Про це пише канал для інформування та комунікації дружин і матерів захисників України в Telegram.

Зазначається, що журнал соціальних коміксів «Inker» присвятив одну із чотирьох історій випуску «Евакуація» Ірині Юрченко, матері захисника «Азовсталі» Дмитра Козацького з позивним «Орест». Читайте також: Комікс «Своя війна»: художники показали, як працювала українська провідниця у перші дні війни Читайте також: Анастасія Лавренішина: мені подобається, що завдяки письменству я лишаюся собою Також в дописі до коміксу зазначається, що коли донька Ірини Юрченко переховувалася в бомбосховищі, а син був в оточенні, вона сама опинилася у сповненому страху та паніки евакуаційному потязі без права на сон і відпочинок. Читайте також: Японський комікс манґа «Привид Києва» вийде українською Додамо, що зараз Ірина Юрченко активно береться за повернення з полону побратимів її сина Дмитра.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA