дети благотворительность

МакДональдз розпочинає щорічну благодійну програму «Долонька щастя»

Сейчас читают: 434
cosmo.com.ua

Програма триватиме з 28 серпня до 30 вересня 2020 року. Зібрані кошти МакДональдз перекаже Фундації «Дім Рональда МакДональда», щоб батьки мали змогу бути поруч зі своїми дітьми, які лежать у лікарнях.

Благодійна програма «Долонька щастя» відбувається в Україні вже 19 років поспіль. Купуючи благодійну сувенірну продукцію та спеціальні страви, клієнти МакДональдз допомагають дітям, що перебувають у лікарнях і як ніколи потребують присутності рідних.

Навіть дорослим, коли вони хворіють, потрібна близька людина поруч, а дітям — і поготів. Цього року всі охочі можуть купити в МакДональдз упізнаваний символ благодійності — паперову долоньку; фірмову ручку у формі Картоплі Фрі з кетчупом; наліпки з написами; три види склянок з дитячими улюбленцями — Посіпаками; вівсяне печиво з родзинками й журавлиною.

Продукцію можна замовити в самих ресторанах — на касі й у терміналах, на МакДрайві, через експрес-вікно чи сервіс доставки, додавши сувеніри до замовлення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA