Анна Винтур куда пойти Vogue події Перші Анна Винтур

Vogue UA Conference 2021: тема, програма події та перші спікери

Сейчас читают: 703
hochu.ua

9 вересня 2021 року український Vogue проведе п’яту Fashion & Business конференцію. Тема — Creative Minds. Відкриє подію Анна Вінтур, головна редакторка американського Vogue та одна з найвпливовіших фігур у світовій індустрії моди.

Турбулентні часи вимагають нових ідей і рішень, що здатні надихати. Саме тому 27 видань Vogue з різних країн об’єднали свої весняні номери темою креативності, а Vogue UA п’яту щорічну конференцію присвятить не лише неординарним талантам, але й оригінальним сенсам, які народжуються в процесі творчості.

Про креатив як цінність у спеціальному зверненні розповість головна редакторка американського Vogue та редакційна директорка Condé Nast Анна Вінтур.

Через пандемію конференція відбудеться в інноваційному форматі, що об’єднає офлайн-захід із обмеженою кількістю гостей, пряму трансляцію та технологічні рішення з використанням доповненої реальності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA