насилие реклама НОВОСТИ

L’Oréal Paris впроваджує міжнародну освітню програму Stand Up —запобігання домаганням у громадських місцях

Сейчас читают: 193
womo.ua

У партнерстві з неурядовою організацією Hollaback! бренд L’Oréal Paris запускає програму Stand Up з метою навчити один мільйон осіб в усьому світі як протидіяти домаганням у громадських місцях.

Саме такими є результати міжнародного дослідження щодо домагань у громадських місцях, здійсненого за участю компанії Ipsos, експертів з Корнелльського університету та бренду L’Oréal Paris.

Дослідження, що проводилось у форматі онлайн-інтерв’ю у 8 країнах світу,  широко  висвітлює  проблему  сексуальних  домагань  у  громадському  просторі, демонструючи підхід різноманітних соціокультурних верств населення у цих країнах.

Про досвід із власного життя розповіли під час опитування 15 500 осіб. Протидіймо домаганням у громадських місцях разом! У Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир, 8 березня, бренд L’Oréal Paris запускає програму Stand Up в Україні з метою підвищити рівень обізнаності щодо  проблеми  домагань  у  громадських  місцях  і  навчити  людей,  як  протидіяти

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA