Директорка Школи місто Лондон Директорка Школи місто Лондон

Топ-10 кінострічок про щастя від Тетяни Мокріді

Сейчас читают: 151
liza.ua

Директорка Школи леді порадила фільми, які точно зроблять вас трішечки щасливішими!Директорка реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) Тетяна Мокріді пропонує 10 крутих стрічок, які зроблять вас щасливішими.«Життя різнобарвне, і меню його опцій – незліченне.

Спочатку кожен має скласти свій пазл «щастя». Як було сказано в одному з улюблених фільмів «Наречена-втікачка»: «Ти спочатку зрозумій, які яйця любиш на сніданок».

Щастя – це наближення до здійснення своєї мрії. Аби бути щасливим, треба мріяти вголос, подумки чи робити записи у щоденнику!»— роповідає Тетяна.У житті важливо зупинятися й відчувати його смак.

Якщо робити це, можна стати щасливим. Подорож Францією у старенькому авто, яке буквально засипане трояндами. Як воно – нарешті відчути себе жінкою, про яку дбають?Цинік-брокер з Лондону отримує у спадок віллу з виноградниками у Провансі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA