Украина Нео Украина

Made in Ukraine: 5 модних речей, що освіжать весняний гардероб

Сейчас читают: 637
vogue.ua

Залишився один місяць до початку літа, а значить настав час подумати про оновлення свого гардеробу. Враховуючи військовий стан у нашій країні, зараз хотілося б утриматися від імпульсивних та необдуманих покупок та придбати лише необхідні речі, які будуть основою гардеробу на весь весняно-літній сезон.

Vogue. ua. зібрав 5 модних речей, які освіжать ваш гардероб цього сезону - від модних джинсів до ефектного головного убору з рафії.

Знайти модну футболку цієї весни ви можете у колекції українського бренду CHAKSHYN, який представив спеціальний благодійний дроп "THE CAPITAL OF FREEDOM".

До колекції увійшли чорна та біла футболки з патріотичним написом у кольорах національного прапора України. Всі виручені від продажу кошти бренд розділити між фондом "Таблеточки", що допомагає онкохворим дітям, які залишилися в Україні, некомерційною організацією "Helping.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA